Vårritten 2021

Ta chansen att uppleva ett ridäventyr som överträffar det mesta, 9 mils ridning i fantastisk natur på välridna och pigga hästar under 3 händelserika dagar för den erfarne ryttaren.

Årets vårritt blir en helt ny tur med två riktigt fina boenden,  ena natten bor vi vid Norra Tansenbodarna i en stuga med stora utrymmen och en välbehövlig vedeldad bastu ute på en ö väntar oss när vi kommer fram. Den andra natten bor vi i en stor stuga vid Laxsjön.
Denna natt bastar vi i en eluppvärmd bastu.

Läs mer om turen nedanför bildspelet.
 

Vårritten 1              3 dagar (fullt)

21-23 maj 

7.900:- (Fullt)

Vårritten 2              3-dagar  

28-30
maj

7.900:-

 
Bildspel
 

Vårriitten 1 och 2.

1-dagen startar vi kl 9.00 för genomgång och utdelning av hästar. Det blir varierande ridning med mycket tölt på små fina skogsbilvägar och stigar. Vi korsar även riksvägen för att sedan rida en obanad etapp innan vi kommer ut på en fin skogsväg. Övernattning vid Norra Tansenbodarna i en stor stuga med vedeldad bastu ute på en mysig ö.
 På kvällen hjälps vi åt att förbereda middagen.
 

2-dagen färdas vi på skogsbilvägar, små stigar och passerar mysiga skogstjärnar.

3-dagen startar vi lite tidigare för anlända tillbaks till gården vid 16.00. Det blir mycket tölt och galopp utefter skogsbilvägar och vi tar lunchen vid en skogssjö.  

Under dessa dagar rider vi från kl 9.00-17-18.00 och det blir ordentliga luncher såsom grillad kyckling, rökt fisk som vi intar vid en skogssjö där hästarna blir vattnade och tvättade. Middagarna hjälps vi åt att tillreda och det är färska råvaror som gäller, grillad lax, entrecote, kyckling eller buffé. Jag kommer att kunna ta 11 deltagare/tur och alla har givetvis god ridvana.

Mina turer är välorganiserade och hästarna välutbildade. Vi kommer att ha med handhästar som emellanåt springer lösa.

Det finns möjlighet under dessa dagar att byta hästar med varandra eller att få pröva några av löshästarna.

På mina rid arrangemang får du som deltagare mycket ridning på bra lättöltade hästar, samt en stor gemenskap med likasinnade.

En följebil kör ut packning och mat till tvåbenta och fyrbenta. På dessa långritter får man en välbehövlig avkoppling borta från vardagens stress och jäkt.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Post
Samtal
Karta
Om
Instagram