Ridläger i Dalarna 2024

Varmt välkommen på ridläger 2024

Sommar med hästar, det är det bästa som finns! Träffa Viggur, Mimir, Snarfara, Gandalf och alla deras vänner.

Vi lär oss att tölta, galoppera, hoppa och så badar vi självklart med hästarna. Du träffar nya coola kompisar och på kvällarna blir det tävlingar, lekar och annat skoj, allt inramat kring mysiga, välutbildade islandshästar, vacker natur och en proffsig ridanläggning.

Hästarna och kompisarna väntar.... 

16-20 juni

Barnridläger  10-14 år       5-dagar

För barn som har ridit förut och känner sig bekväm i skritt, trav och galopp.

6.950:- 

24-28 juni

Barnridläger  10-14 år       5-dagar

För barn som har ridit förut och känner sig bekväm i skritt, trav, och galopp.

6.950:- 

Boka in dig via mail jonas@sorsellnas-islandshastar.se och ange läger, namn och riderfarenhet. Observera att vi har en viktgräns på 70 kg för ridande hos oss under ridlägret.  

Vi har personliga ridläger där alla får chansen att njuta av sommaren med häst. Ridlägerdeltagarna är max 12 personer och delas upp i grupper efter nivå om 6 stycken per grupp där alla får utrymme att öva mycket, kunna fråga ridläraren om man undrar över något och utvecklas individuellt i sin egen takt.  

Samling första dagen klockan 9.00 och vi håller på till 15.00 sista dagen.
Du bör ha ridit på ridskola minst ett år och ha tidigare hästvana.
I ridundervisningen är vårt motto: Mjuk och fin ridning med balans.


Hjärtligt välkommen! 

Lägren kommer att hållas av Jonas, där det kommer finnas ett stort engagemang och mycket instruktörstid för dig som elev. Vi rider 2 ridpass per dag, en ridlektion där vi utvecklar vår sits, balans och ridning på islandshäst. Det andra ridpasset består av bad med häst, uteritter, hoppning, barbackaridning och gymkhana – roliga lekar till häst!
Det blir även ridning  på våra 2 nygjorda ridslingor som är en 1-1.5 km långa.

Vi sköter självklart om våra lägerhästar som om de vore våra egna och lär oss massor om hästkunskap och ridning.  Vill du komma med egen häst så går det jättebra.

Övernattning är på gården i vår lägerstuga ett stenkast från stallet och den nygjorda baddammen som vi svalkar oss i efter ridpassen. Alla måltider ingår och någon av middagarna blir vid en lägereld vid sjön och roliga kvällsaktiviteter.
Ridlägren på Sör Sellnäs Islandshästar blir sommarens höjdpunkt med nya kompisar och dagar fyllda med hästar!   

   

Ridläger bara två timmar från Stockholm 

Sör Sellnäs Islandshästar ligger i Borlänge, Dalarna endast 20 mil från Stockholm och endast 6 kilometer från Kupolens köpcenter och IKEA, Borlänge. 

Post
Samtal
Karta
Om
Instagram