Jag har beslutat att ställa in höstens och vårens ridskola 2022/2023 då jag vill prioritera att tillbringa mer tid tillsammans med min son Elton.
Kommer istället ha en del träningsweekends samt turer på vissa helger.

Observera att vi har en viktgräns på 75- 80 kg för ridande på ridskolan.

Är du intresserad av att börja rida kontakta oss

via mail: jonas@sorsellnas-islandshastar.se
eller via telefon/sms till Jonas 070-360 81 19. 


Ridskolan bedrivs på islandshästar och det är Jonas Fjellgren som håller i lektionerna.

 

  

Jag lägger stor vikt vid sitsen och balans. Du lär dig använda små hjälper för att stanna och styra hästen. Varierad undervisning på välutbildade lugna och lyhörda hästar.  

Ridutbildningen lägger vi upp genom att vi lär oss att kontrollera tempot, ridvägen, takten/gångarten och då får vi formen på köpet, när allt funkar som det ska.

Vårt motto är samspel mellan människa och häst, där vi får lära oss att hitta känslan för hur intelligenta och lyhörda hästarna är. I min undervisning använder jag en blandning av centrerad och kroppsmedveten ridning, klassiska dressyren samt den traditionella isländska ridningen med kraft och energi.   

Du som har tidigare riderfarenhet och vill börja hos oss inleder med en privatlektion där du får lära dig grundpelarna i min ridning samt där jag ser vilken grupp som passar dig.

Privatlektion kostar 900:- (första gången 1.100:-)
Privatlektion med 2 personer kostar 500:-/person, 3-4 personer 400 :-/person. 

Privatlektion rids enligt överenskommelse. 

Boka genom att ringa eller skicka ett sms 070-360 81 19  eller maila jonas@sorsellnas-islandshastar.se så får du en bekräftelse på bokningen.      

På min Youtubekanal Sör Sellnäs Islandshästar hittar du info om hur man förbereder hästen för ridlektionen samt utdrag från några av våra teoriclinics. Varmt välkommen!  

Post
Samtal
Karta
Om
Instagram